Geplande website-update

We werken momenteel aan het updaten van de Candriam Academy om deze gebruiksvriendelijker, aantrekkelijker en duurzamer te maken. Neem de tijd om cursussen op de Academie af te ronden vóór 6 oktober 2022 om 17.00 uur CET. Na deze tijd worden alle accounts tijdelijk gesloten tot de lancering van de nieuwe Academy medio oktober. Let op, alleen voltooide cursussen worden weergegeven op de nieuwe site.

Login

Privacybeleid en wettelijke kennisgeving

U staat op het punt om persoonlijke informatie bij de Candriam Academy-website in te dienen (https://academy.candriam.com).

De persoonlijke informatie over u – waaronder uw naam en e-mailadres – die u verschaft wanneer u een formulier op onze site invult of door met ons te communiceren via telefoon, e-mail of andere elektronische middelen, of schriftelijk via onze website, kan door Candriam of vertrouwde derde partijen in onze naam worden gebruikt om u via e-mail of post te contacteren. U vindt daarbij meer informatie over de inhouden van deze website in deze privacyverklaring van Candriam.

De Candriam Academy-website (https://academy.candriam.com) dient enkel voor informatieve doeleinden en houdt geen aanbod in om financiële instrumenten te kopen of verkopen. Het vormt noch een beleggingsadvies, noch de bevestiging van een of andere transactie.
Candriam selecteert zorgvuldig de cijfers en bronnen binnen deze website, maar kan fouten of weglatingen niet a priori uitsluiten.
De intellectuele eigendomsrechten van Candriam moeten te allen tijde worden gerespecteerd. De inhoud van deze website mag niet gereproduceerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Merk op dat Candriam geen informatie over zijn producten of diensten kan aanbieden via een inschrijving op deze website, maar wel via een bezoek aan zijn bedrijfswebsite www.candriam.com.