Over de Candriam Academy

We leven in een snel veranderende wereld die wordt beïnvloed door ontwikkelingen zoals het klimaat, de demografie, de toenemende ongelijkheid en de groeiende tegenstellingen, evenals de technologische vooruitgang die onze levenswijze verandert.

Ten aanzien van die uitdagingen hebben economische actoren een belangrijke rol te spelen bij de ontwikkeling van een duurzame en verantwoordelijke economie, niet alleen voor de toekomstige generaties maar ook voor de wereld van vandaag.

Naïm Abou-Jaoudé

CEO, Candriam

Partners van de Candriam Academy

De Candriam Academy zou niet mogelijk zijn zonder de hulp van een aantal cruciale partners. Bent u benieuwd naar wie ze zijn, hoe ze aan de Candriam Academy hebben bijgedragen en hoe u contact met hen kan opnemen? Klik dan op hun logo om onze partnerspagina te bezoeken

Als u meer informatie wenst of een partner van de Candriam Academy wil worden contacteer ons dan via het contactformulier.

Ons engagement
The New Sovereign Sustainability Model

The New Sovereign Sustainability Model

  A community already exists within finance which is committed to adding value for investors, while collectively changing the world.Both we and the next generation deserve nothing less....

Lees meer